Maissan Flower biedt de beste bloemen voor elke gelegenheid. Een bloemetje geven heeft zoveel betekenissen. Het kan zijn om iemand een hart onder de riem te steken of iemand te te feliciteren met een prachtige prestatie. Doordat wij net zo van bloemen houden als u steken wij onze ziel en zaligheid in het samenstellen van de perfecte bos. Van planten tot plukken. Met een bos van Maissan Flowers overhandigt u de ontvanger kwaliteit uit de poldergrond.

 

Gratis bloemen laten bezorgen in het ziekenhuis

Online bloemen bestellen en af laten leveren in het Franciscus Gasthuis & Vlietland te Rotterdam? Of een ander leuk presentje aan het ziekenhuisbed laten afgeven? Bij Maissan Flower vindt u diverse leuke verrassingen voor uw dierbare die in het ziekenhuis verblijft. Wanneer u een boeket bij ons bestelt, brengen wij het tot aan het bed van de patiënt zonder dat u daar extra voor moet betalen. Ook voor de bestellingen voor verjaardagen en jubileums. Maissan Flower heeft een tevreden klantenkring als visitekaartje. Op onze afnemers zijn wij meer dan trots. Wanneer u kiest voor een bloemetje van Maissan Flower kiest u ervoor om u bij deze tevreden klantenkring te voegen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een specifieke bloem? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

 

Opgericht door Vincent Maissan

Vincent Maissan is in 1980 begonnen als bloemengroothandelaar en bouwde zijn bedrijf uit als detailhandel. Nadat zijn kinderen wat groter werden is Marian Maissan in het bedrijf gekomen. Zij begon een winkel in het Franciscus Gasthuis & Vlietland te Rotterdam. In 2004 opende zij de deuren van haar eigen winkel, en vader zorgde voor de aanvoer van bloemen en planten. Marian is de actieve kracht voor het verzinnen van de hardware. Denk hierbij aan babykleding, tassen, sieraden, oud-Hollands snoep en allerlei cadeaus voor moeder en kind.

 

Een vaste locatie in Bergschenhoek

In 2012 is onze één na oudste zoon Raymond in het bedrijf gekomen. Met zijn komst is er veel veranderd. Ons bedrijf heeft een professionele doorslag gemaakt met een bredere aanpak en groter netwerk. Onze omzet is hierdoor gestegen. In 2015 hebben wij vol trots de deuren mogen openen van ons nieuwe bedrijfspand te Weg en Bos 104 Bergschenhoek waar wij nu al onze bedrijfsactiviteiten uitvoeren. Onze workshops die ieder kwartaal worden georganiseerd worden druk bezocht.